PNL va lansa aproximativ 3500 de femei pentru alegerile locale din 2004


Intră acum și în grupul de

Ea a apreciat organizatia suceveana care din punctul de vedere al numarului de femei promovate pe listele electorale se situeaza in „top 5” la nivel national. PNL Suceava a aruncat in batalia electorala pentru cisigarea functiei de primar un numar de opt femei. Este vorba de Maria Ungureanu- Dolhasca, Veronica Grabovschi- Dornesti, Doina Marga- Mitocu Dragomirnei, Aurora Negrea- Cosna, Elena Bodnarescu- Straja, Niculina Mihalea- Stulpicani, Elisabeta Malanca- Iacobeni si Eugenia Gorcea- Comanesti. De mentionat ca majoritatea candidatelor PNL Suceava la Primarii provin din invatamint. „Am incredere in femeile liberale care candideaza la alegerile locale. In primul este foarte important pentru femei ca participa la competitia electorala. Criteriile de selectie au fost serioase, nu pe baza de clientela ,de grupuri de interese, ci in urma unor sondaje de opinie”, a declarat Nicolai.

Senatorul liberal a remarcat „efervescenta” celorlalte partide in a promova pe listele electorale cit mai multe femei, insa crede ca formatiunile respective nu ar fi facut acest lucru nu ar fi fost impus de Uniunea Europeana prin „acquis-ul politic”. „Ar mai fi durat minimum 10 ani ca sa promoveze femeia in politica”, a spus Norica Nicolai. Candidatele PNL la alegerile locale, a spus Nicolai, vor avea parte de o lansare oficiala care va avea loc la Bucuresti in data de 2 mai. Lidera femeilor liberale a declarat ca PNL are pregatite femei si pentru actul guvernamental, precizind ca PNL-istele ar putea detine posturi de la „secretari de stat in sus” in sanatate, turism, interne, cultura si administratie.

Senatorul PNL , Norica Nicolai a participat, duminica, la Suceava la sedinta Biroului National al Organizatiei Femeilor Liberale


Intră acum și în grupul de