Politia Judeteana Suceava multumeste sucevenilor pentru comportamentul exemplar la Suceava Airshow


Intră acum și în grupul de

Poliţia Judeţeană Suceava a mulţumit, luni, participanţilor la Suceava airshow că deşi au fost foarte mulţi cei care au asistat la acest eveniment aviatic nu s-au înregistrat nici un fel de fapte negative.

Potrivit sursei citate, pe Aeroportul din Salcea s-a desfăşurat un spectacorl aviatic la care, potrivit organizatorilor au participat peste 12.000 de cetăţeni din judeţul Suceava,dar şi din zonele apropiate Botoşani, Târgu Neamţ.

Pentru preîntâmpinarea unor evenimente negative poliţiştii suceveni au desfăşurat activităţi de prevenire şi informare, dar şi activităţi operative de descurajare a faptelor antisociale.politie actiune prevenire

În cele două zile poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au distribuit participanţilor peste 1000 de materiale cu caracter informativ pe linia prevenirii tâlhăriilor prin smulgere, furturilor din auto şi a furturilor din genţi şi buzunare.

„Ţinem să le mulţumim cetăţenilor pentru conduita civică de care au dat dovadă şi pentru modul în care au urmat recomandărilor poliţiştilor, în cele două zile nefiind sesizată nici o faptă de furt din  autovehicule sau din genţi şi buzunare. Deşi au participat peste 12.000 de cetăţeni care au utilizat aproape 4000 de autovehicule nu s-a înregistrat nici un eveniment negativ”, se arată în comunicat.

Totuşi, având în vedere faptul că în această vară, în municipiul Suceava s-au înregistrat mai multe fapte de tâlhărie, Poliţia reaminteşte cetăţenilor să dea dovadă de maximă responsabilitate şi să adopte măsuri de prevenţie.


Intră acum și în grupul de