Senatorul PNL, Norica Nicolai, compara atitudinea PSD-ului de astazi

Ca si fostul presedinte, a spus Nicolai, PSD este cuprins de o stare de “nervozitate” care l-a impins spre un comportament politic extrem bazat pe presiuni si dosare penale la adresa liderilor opozitiei, iar rezultatul nu poate fi decit acelasi pe care l-a inregistrat Constantinescu la alegerile din 2000.

“Ma bucur sa constat o stare de nervozitate similara cu cea a lui Emil Constantinescu in februarie- martie 2000. Si Emil Constantinescu a pierdut alegerile asa cum o sa le piarda si PSD pe acelasi comportament politic , presiuni politice, dosare penale la adresa liderilor opozitiei”, a spus Nicolai.

Parlamentarul liberal si-a exprimat mirarea ca PSD si in mod deosebit presedintele executiv al acestui partid, Octav Cozminca, “care are experienta politica indelungata” utilizeaza “metodele taranistilor in dialogul cu opozitia”. Norica Nicolai a adaugat ca pe liberali nu-i deranjeaza “sub nici o forma” ca liderii lor au fost dati pe mina PNA si chiar roaga parchetul sa continue cercetarile. “Ii rugam pe cei de la PNA sa continue dar trebuie sa le spunem si PNA si domnilor de la PSD c