Suceveanul Ionut Nistor a castigat titlul de golgeter la categoria 2004 a Cupei E.ON Kinder la fotbal


Intră acum și în grupul de

Suceveanul Ionuţ Nistor de la Sporting Suceava a câştigat premiul individual de golgeter la categoria 2004 a turneului intenaţional de fotbal „Cupa E.On Kinder“ desfăşurat la Târgu Mureş.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, după patru zile de competiţie, cei mai buni fotbalişti care s-au întrecut la „Cupa E.ON Kinder ” 2013 au plecat acasă cu râvnitele premii şi trofee puse în joc de A.C.S. Kinder şi E.ON România.

Astfel, sâmbătă, cele mai bune echipe şi cei mai buni juniori şi-au adjudecat cele 18 trofee, 24 premii pentru echipe şi 18 premii individuale puse în joc la ediţia a VII-a a ”Cupei E.ON Kinder”, între câştigători fiind şi Ionuţ Nistor.

Juniorii au fost premiaţi de domnii Pop Lupu Coriolan, preşedintele A.C.S. Kinder şi George Precup, Director General Adjunct E.ON Servicii Clienţi.

„Sper că pe parcursul turneului aţi învăţat din greşeli, iar cei care au pierdut vor fi mai puternici de acum înainte. Felicitări celor învinşi, felicitări învingătorilor!”, a declarat dl. Pop Lupu Coriolan, preşedintele A.C.S. Kinder.

„E.ON România va continua să fie alături de voi, dragi copii, susţinând Cupa E.ON Kinder devenită una dintre cele mai importante competiţii de fotbal din România datorită performanţelor voastre de pe teren, precum şi eforturilor depuse de organizatori, de antrenori şi de cei care vă susţin zi de zi în tot ceea ce faceţi”, a declarat la festivitatea de premiere dl. George Precup, Director General Adjunct E.ON Servicii Clienţi.

Actuala ediţie a turneului de fotbal pentru juniori a reunit un număr record de participanţi: 114 echipe din România şi străinătate, fiind disputate nu mai puţin de 368 de meciuri.

După finale Cupa E.ON Kinder  2013 a fost adjudecată de următoarele echipe, pe categorii de vârstă: Star Mediaş (Grupa 2006), FC Tică Dănilescu(Grupa 2005), Dinamo Bucureşti (Grupa 2004), ACS Tâmpa Braşov (Grupa2003),  Bohemias Praga (Grupa 2002) şi Petrolul Ploieşti (Grupa 2001).

Premiere podium 2 E.On


Intră acum și în grupul de