Ucraineanca prinsa in Vama Siret cu 2000 de pachete cu tigari ascunse in bagajele personale

Poliţiştii de frontieră şi autorităţile vamale din cadrul P.T.F. Siret au descoperit în bagajele personale ale unei femei, cetăţean ucrainean, 2.000  pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, ce urmau a fi introduse ilegal în ţară.

contrabanda tigari

Astfel, sâmbătă, în jurul orei 15.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat, un autocar marca Mercedes, iar în calitate de pasager se afla şi o femeie, cetăţean ucrainean, existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană.

Poliţiştii  de frontieră şi lucrătorilor vamali au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra bagajelor personale ale acesteia şi au descoperit în bagajele femeii cantitatea de 2.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, marca Viceroy.

Drept urmare, întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 2.440 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar femeia Nataliia V. de 36 de ani din Ucraina a fost sancţionată contravenţional de către autorităţile vamale cu amendă în valoare de 5.000 lei.