Alin Popescu candidatul PNG pentru fotoliul de primar al Sucevei


Intră acum și în grupul de

„Am dorit sa candidez deoarece ma doare sa vad ca in acesti ultimi ani, lucrurile au mers din ce in ce mai rau. Tocmai din acest motiv, doresc sa fac din Suceava un oras occidental, asa cum, de altfel, merita sa fie”, a spus Popescu.

El a mai afirmat ca programul electoral cu care va veni in fata sucevenilor se va axa in special pe problemele cu care acestia se confrunta, venindu-se in acelasi timp si cu solutiile si modalitatile de asigurare a fondurilor necesare. Presedintele PNG Suceava a adaugat ca in prezent organizatia pe care o conduce are 700 de membri, iar unul din principale sale obiective este ca pina la alegerile locale numarul acestora sa creasca la 1.500. Nu in ultimul rind, Alin Popescu a mai spus ca la alegerile de anul acesta, PNG spera sa obtina in municipiul Suceava un numar de sapte consilieri locali.

Sedinta de constituire a Organizatiei Judetene a PNG Suceava, a avut loc luni, in urma careia, in functia de presedinte a fost ales juristul Vasile Toderascu. Acesta a declarat ca in momentul de fata PNG Suceava are in judet 35 de organizatii locale, cu peste 4.000 de membri. Toderascu a mai afirmat ca pentru alegerile locale din luna iunie, PNG va depune liste cu candidati de consilieri locali si primari in toate comunele, orasele si municipiile in care are filiale.


Intră acum și în grupul de