Doi hoti au bagat spaima in angajatele unui restaurant din Falticeni


Intră acum și în grupul de

 

Trei angajate ale unui restaurant din municipiul Fălticeni au rămas fără poșetele cu care veniseră la serviciu, după ce doi hoți le/au sustras, profitând de faptul că intrarea de serviciu era neasigurată.

 

Fapta s-a petrecut  duminică, hoții pătrunzând până în zona vestiarelor de unde nu au plecat cu mâna goală.

Prejudicul a fost estimat la peste 2.100 de lei, fără a mai pune la socoteală actele de identitate, bijuteriile din poșete sau cheile de la apartamentele victimelor.

 

Conform datelor puse la dispozitie de Politia Suceava in urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autorii au pătruns pe o uşă descuiată pe care se face aprovizionarea în restaurant și au sustras trei poşete aparţinând personalului de serviciu respectiv: B.Maria, de 26 de ani, din municipiul Fălticeni în care se aflau un portmoneu,  card bancar, carte de identitate, 130 lei, obiecte personale;  D.Maria, de 23 de ani, din municipiul Fălticeni, în care se aflau un portmoneu, suma de 2000 lei, permis de conducere, cartea de identitate, obiecte personale, cheile de la apartament şi autoturism; S.Gabriela, de 23 de ani, din municipiul  Fălticeni în care se aflau un portmoneu, cheile de la locuinţă, bunuri personale şi suma de 50 lei.

 

În urma activităților întreprinse de polițiști au fost identificați autorii furtului în persoana lui L.Vasile, de 20 de ani și P.Daniel, de 31 de ani, ambii din municipiul Fălticeni se mai spune in comunicatul IPJ suceava.

Cu ocazia cercetărilor efectuate au fost recuperate de la L.Vasile 2 brățări din metal de culoare albă, suma de 678 lei precum și două chei bunuri care provin din infracțiune.

 


Intră acum și în grupul de