Leonard Tanase inlocuit de la conducerea Biroului Politiei Rutiere Suceava


Intră acum și în grupul de

Aceasta inlocuire a fost facuta in baza unei dispozitii a comandantului Inspectoratului Judetean de Politie Suceava, chestorul Vasile Motoc. Dispozitia chestorului Motoc mai spune ca dupa ce-si va incheia concediul de odihna, Leonard Tanasa va prelua sefia Biroului Tehnic din cadrul Serviciului de Logistica al IJP.

Biroul de Presa al IJP precizeaza ca hotarirea a fost luata chiar la cererea subcomisarului Tanasa, pentru desfasurarea in deplina obiectivitate a verificarilor ce urmeaza a fi intreprinse in cazul traficului de influenta pentru care este invinuit suceveanul Razvan Raicu.

Leonard Tanasa este implicat in cazul suceveanului Gabriel Razvan Raicu, arestat pentru trafic de influenta, dupa ce i-a pretins suma de zece mii de dolari unui localnic care a provocat un accident mortal. Raicu i-a promis individului ca in schimbul banilor va interveni pe linga seful Biroului Politiei Rutiere Suceava pentru a-l scoate din culpa. Dosarul privindu-l pe Tanase va ajunge la PNA, intrucit in urma anchetei penale realizate de procurorii Parchetului de pe linga Tribunalul Suceava, in cazul „Raicu”, au rezultat indicii legate de posibilitatea existentei unor fapte de coruptie in sarcina subcomisarului.


Intră acum și în grupul de