Doi fosti concurenti Master Chef vor fi prezenti la Targul Alimenta Traditional gazduit in parcarea Shopping City Suceava (VIDEO)

Camera de Comerţ si Industrie Suceava şi Shopping City Suceava în parteneriat cu  Asociaţia Produs în Bucovina, organizează în perioada 13-15 septembrie 2013, Târgul Alimenta Tradiţional, care va fi găzduit în parcarea Shopping City Suceava, informează într-un comunicat de presă, reprezentanții complexului comercial.

Potrivit sursei citate, noutatea din acest an este că sâmbătă, 14 septembrie, foștii concurenţi de la Master Chef – Moghazehi Mehrzad şi Alex Cârţu, vor pregăti peste 1.000 de porţii de fasole cu afumătură.

Pentru a sărbători aşa cum se cuvine, organizatorii, în colaborare cu Grill World Catering  au decis să îi întâmpine pe vizitatorii ediţiei de toamnă a Târgului Alimenta Tradiţional cu peste o mie de porţii de fasole cu afumătură preparate special pentru acest eveniment, în cel mai mare ceaun din România. “Astfel, timp de trei zile, producători din toate colţurile ţării vă aşteaptă cu un meniu care conţine produse sănătoase din belşug care vor face deliciul oricărui degustător. Nu vor lipsi produsele tradiţionale româneşti şi internaţionale, precum: şunculiţa ţărănească, balmoşul, păstrăvul în cobză, sucul de mere, mierea de salcâm, dulceaţa, zacusca, cotletul haiducesc, micii, pălinca, berea de casă şi multe altele”, asigură organizatorii.

În contextul acestui eveniment, în perioada 13-14 septembrie 2013, Biroul Regional pentru Cooperare Transfontalieră Suceava împreună cu Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, vor celebra şi Ziua Cooperarii Europene pentru a aduce în atenţia publicului larg rezultatele proiectelor de cooperare transfrontalieră finanţate prin Programul Operational Comun România – Ucraina – Republica Moldova 2007 – 2013. Ziua Cooperării Europene este o iniţiativă a Comisiei Europene şi se sărbătoreşte în perioada 10-28 septembrie pentru a promova cooperarea teritorială şi transfrontalieră, prin organizarea de evenimente locale pentru constientizarea publicului larg din regiunile şi ţările învecinate.

Program de vizitare – Zilnic între orele 10:00 – 19:00.