Consiliul Consultativ al Turismului din judetul Suceava a luat fiinta la Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

În data de 11 septembrie 2013, la sediul primăriei din localitatea Gura Humorului, a avut loc ședinta de constituire a  Consiliului Consultativ al Turismului. Au participat operatori din turism, asociații profesionale, reprezentanți ai administrațiilor publice locale, reprezentanți ai structurilor școlare și universitare, ai firmelor de consultanță, Camera de Comerț și Industrie, Federația Patronală a Intreprinderilor Mici și Mijlocii, Asociația Produs în Bucovina și reprezentanții Centrului Național de Informare și Promovare Turistică, se spune intr/un comunicat de presă remis de executivul judetean sucevean.

sedinta gura humorului

Întâlnirea a fost prezidată de președintele Consiliului Județean Suceava, Cătalin-Ioan Nechifor și la ea au participat si primarii oraselor Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc si Vatra Dornei.

În cadrul ședinței s-a aprobat statutul și regulamentul de organizare și funcționare al Consiliului, s-a ales conducerea acestuia și au avut loc discuții referitoare la organizarea Târgului de Turism al Bucovinei în orașele Iași, în perioada 11-13 octombrie 2013 și București, în perioada 01-03 noiembrie 2013.

Patricipanți au salutat ideea Consiliului Județean Suceava de a constitui acest organism de largă consultare în domeniul turismului, urmând ca prin intermediul acestuia să poată fi stabilite strategia, programele ulterioare de dezvoltare in domeniul turismului și propunerile de modificare a legislației în turism, se mai spune in comunicatul institutiei.


Intră acum și în grupul de