Doua depozite din Scheia afectate de un puternic incendiu


Intră acum și în grupul de

Pompierii suceveni sustin ca incendiul a fost anuntat cu o intirziere de 50 de minute din cauza ca personalul a incercat sa stinga focul cu mijloace proprii.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta pe intreaga suprafata a acoperisului depozitului, de 4800 mp, care s-a propagat, si la constructia vecina, aflata la o distanta de un metru. Pentru localizarea si stingerea incendiului, grupa operativa de pompieri a solicitat toate fortele Detasamentului Suceava si a altor forte din Detasamentele din Radauti si Falticeni, precum si garda de interventie din Gura Humorului si serviciile de pompieri ale URB Rulmenti SA Suceava, Termica SA Suceava si Mobstrat SA Suceava.

Pompierii au actionat, in prima faza, pentru localizarea incendiului si impiedicarea propagarii acestuia la spatiile unde erau depozitate azotat de amoniu, lacuri si vopsele, materiale plastice, bauturi alcoolice, articole din cauciuc, concomitent cu evacuarea partiala a unor bunuri.

Incendiul a fost stins joi dimineata la ora 9, fiind afectate acoperisurile celor doua depozite, iar cauza producerii este in curs de cercetare de politisti si pompieri, iar valoarea pagubelor nu a fost stabilita.


Intră acum și în grupul de