Tigari de contrabanda de 200.000 de lei confiscate si focuri de arma trase la frontiera cu Ucraina (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din SPF Brodina au observat, vineri dimineaţa la ora 2.30, un grup de persoane care se deplasa de la linia de frontieră spre interiorul ţării, pe direcţia localităţii Straja, transportând în spate mai multe bagaje voluminoase.

Poliţiştii au procedat la interceptarea şi somarea prin voce a celor în cauză care nu s-au supus, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind trase patru focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.

În acel moment, persoanele în cauză au abandonat coletele şi profitând de terenul accidentat, condiţiile meteo nefavorabile (ploaie şi ceaţă) s-au dispersat pe mai multe direcţii.

Poliţiştii au procedat la monitorizarea zonei, concomitent cu dispunerea unor măsuri specifice pentru identificarea persoanelor implicate, totodată fiind informate autorităţile de frontieră ucrainene, în vederea cercetării în comun a evenimentului.

 

În urma inventarierii celor 40 de colete abandonate, a rezultat cantitatea de 19.980 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, marca Viceroy, în valoare de aproximativ 200.000 lei.

 


Intră acum și în grupul de