Primarul orasului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, candideaza la sefia PNL Suceava sustinut de trei deputati si mai multi primari liberali


Intră acum și în grupul de

Primarul oraşului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, a anunţat, vineri, că va candida la funcţia de preşedinte al PNL Suceava, pentru a forma o echipă care să promoveze performanţa.

„Nu comentăm trecutul, vrem să continuăm cu un viitor pentru PNL”, a spus Ursaciuc.

El a spus că a decis acum să candideze întrucât, prin modificarea normei de reprezentare la conferinţa judeţeană s-au realizat condiţiile pentru ca în interiorul PNL să aibă loc o competiţie corectă.

Ursaciuc, Pardau, Surugiu

Ursaciuc a precizat că PNL Suceava poate mai mult ca organizaţie decât ceea ce a fost sub conducerea lui Alexandru Băişanu şi că în partid îşi vor putea găsi locul cei cu vederi de dreapta.

El a subliniat că echipa pe care vrea să o contureze în fruntea filialei PNL Suceava va acţiona astfel încât organizaţia să devină puternică.

„Vreau ca nu obedienţa să fie criteriul de promovare în partid, ci competenţa”, a spus Ursaciuc.

Prezent la conferinţa de presă, deputatul PNL Dumitru Pardău a spus că el a anunţat de mai mult timp că îl sprijină necondiţionat pe Ursaciuc, fiind un suporte declarat al acestuia.

„E un om de cuvânt, bun gospodar, comunicator performant, om de echipă şi a obţinut peste 80 la sută din voturi în alegeri”, a spus Pardău care a subliniat că vin alegeri europarlamentare şi prezidenţiale iar organizaţia trebuie să fie condusă de o echipă responsabilă.

El a arătat că actualul preşedinte al PNL Suceava, Alexandru Băişanu, şi-a demonstrat limitele, fiind un slab organizator şi fără o comunicare în rândul liberalilor.

„Când conduci partidul doar în interes personal e prea mult pentru o organizaţie. Acest partid fi condus şi normal, statutar, nu prin intimidare şi şantaj”, a spus Pardău.

Candidatura lui Ursaciuc este susţinută şi de deputaţii Constantin Galan şi Radu Surugiu, a primarului din Dumbrăveni, Ioan Pavăl,  primarului din Siret, Adrian Popoiu, primarul de Fundul Moldovei, Toader Zdrob, consilierului judeţean Brânduşel Nichitean şi fostului senator Tiberiu Prodan, fost preşedinte al organizaţiei judeţene PNL Suceava.


Intră acum și în grupul de