Sucevean amendat pentru scandal, prins la scurt timp conducind fara permis


Intră acum și în grupul de

Seful Biroului Politiei Ordine Publica Suceava, comisar Valer Matei, a declarat ca suceveanul Alin Teodor Sava(34 ani) s-a prezentat, miercuri seara, la Unitatea de primire a Urgentelor din cadrul Spitalului Judetean Suceava insotit de doua persoane, un barbat si o femeie, solicitind ingrijiri medicale intrucit era taiat la o mina.

Personalul medical al UPU i-a solicitat un act de identitate pentru completarea datelor de identificare in fisa medicala, moment in care Sava, care era in stare de ebrietate, s-a enervat si a refuzat sa ofere aceste date, adresind injurii si amenintari personalului medical.

Comisarul Matei a spus ca o echipa de interventie din cadrul Biroului Politiei de Ordine Publica Suceava s-a deplasat , la solicitarea personalului medical, la Spitalul Judetean Suceava. Dupa ce pacientul a fost pansat si i-a fost adminsitrat vaccinul antitetenos, a fost invitat la sediul Politiei unde a fost amendat cu suma de 20 milioane de lei pentru tulburarea ordinii si linistii publice in spital, iar femeia care-l insotea pe Sava a fost amendata cu suma de 700 000 de lei pentru incitare la tulburarea ordinii si linistii publice.

Totodata, celalalt insotitor al lui Sava, un barbat, a fost amendat cu suma de cinci milioane de lei pentru ca a refuzat sa se legitimeze, la spital, in fata politistilor.

Seful Biroului Politiei de Ordine Publica Suceava a spus ca la scurt timp de la plecarea lui Sava de la sediul politiei, echipa de interventie s-a intors la spital, iar la iesirea de pe poarta spitalului l-a observat pe barbat la volanul unui autoturism.

Politistii au oprit autoturismul condus de Sava si i-au solicitat sa le arate permisul de conducere. Ulterior, s-a constatat ca Sava nu avea emis permis de conducere , iar in urma recoltarii si analizelor probelor biologice pentru stabilirea imbibatiei alcoolice in singe , a rezultat ca barbatul avea o alcoolemia 1,3.

Lui Sava i s-a intocmit dosar penal fiind cercetat, in prezent, pentru conducerea unui autoturism sub influenta alcoolului si fara a poseda permis de conducere .


Intră acum și în grupul de