Sucevean amendat pentru scandal, prins la scurt timp conducind fara permis

Seful Biroului Politiei Ordine Publica Suceava, comisar Valer Matei, a declarat ca suceveanul Alin Teodor Sava(34 ani) s-a prezentat, miercuri seara, la Unitatea de primire a Urgentelor din cadrul Spitalului Judetean Suceava insotit de doua persoane, un barbat si o femeie, solicitind ingrijiri medicale intrucit era taiat la o mina.

Personalul medical al UPU i-a solicitat un act de identitate pentru completarea datelor de identificare in fisa medicala, moment in care Sava, care era in stare de ebrietate, s-a enervat si a refuzat sa ofere aceste date, adresind injurii si amenintari personalului medical.

Comisarul Matei a spus ca o echipa de interventie din cadrul Biroului Politiei de Ordine Publica Suceava s-a deplasat , la solicitarea personalului medical, la Spitalul Judetean Suceava. Dupa ce pacientul a fost pansat si i-a fost adminsitrat vaccinul antitetenos, a fost invitat la sediul Politiei unde a fost amendat cu suma de 20 milioane de lei pentru tulburarea ordinii si linistii publice in spital, iar