TSD Suceava lanseaza campania Galati S.O.S. „Acum e randul nostru sa ajutam! DONEAZA!”


Intră acum și în grupul de

TSD Suceava a lansat o campanie de strângere de alimente, obiecte de uz casnic şi diverse bunuri pentru sprijinirea sinistraţilor din judeţul Galaţi, în semn de solidaritate cu aceştia.

afis Galati SOS-page-001

Într-un comunicat de presă se arată că având în vedere situaţia gravă în care se află sinistraţii din zonele inundate ale judeţului Galaţi, în spirit de solidaritate, Organizaţia Judeţeană a Tineretului Social-Democrat Suceava va organizaa în perioada următoare  o acţiune de colectare de alimente neperisabile (apă, conserve, făină, cartofi), obiecte de cazarmament (pături, saltele, perne, paturi, etc.), obiecte de uz casnic (detergenţi, produse dezinfectante, oale de gătit, veselă, etc.), produse de igienă personală (prosoape, săpun, hârtie igienică).

„Deoarece atunci când inundaţiile au lovit judeţul Suceava, în anul 2010, celelalte judeţe au venit în sprijinul localităţilor afectate, credem noi că este rândul nostru să fim solidari, e rândul nostru să ajutăm”, consideră TSD Suceava.

Pe această cale TSD Suceava  invită toţi cetățenii care pot şi vor să dea o mână de ajutor, să se alăture în această campanie.

Colectarea produselor se va face zilnic, începând cu data de 15 septembrie 2013, în sediile PSD din Suceava, Fălticeni, Rădăuți, Vatra Dornei, Câmpulung, Siret, Cajvana, Voitinel și Gura-Humorului, urmând ca la sfârșitul săptămânii să fie trimise în zona afectată.


Intră acum și în grupul de