Tigari de contrabanda depistate in Vama Siret in podeaua dubla a masinii unui radautean


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră suceveni au descoperit, duminică dimineaţa, în PTF Siret, un rădăuţean care transporta ţigări de contrabandă în podeaua dublă a maşinii pe care o conducea.

Duminică dimineaţa, în jurul orei 2.00 în P.T.F. Siret s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, Alin P. de 28 de ani, domiciliat în localitatea Rădăuţi, conducând un autoturism marca Ford.

tigari contrabanda

Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii  de frontieră şi lucrătorilor vamali au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra persoanei, bagajelor şi autoturismului.

Echipa comună de control a descoperit într-un locaş special amenajat – podea dublă, cantitatea de 4.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 5.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional de către autorităţile vamale cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

Totodată, autoturismul marca Ford, în valoare de 4.500 euro, folosit la transportul ţigărilor a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de