Combinatul Siderurgic Resita se vinde pe un euro


Intră acum și în grupul de

Astfel, APAPS a fost mandatata sa vanda la pretul de 1 euro, pachetul de actiuni detinut la data intrarii in vigoare a prezentei ordonantei de urgenta compus din:

a) actiunile initiale detinute de APAPS inainte de conversia efectuata in conformitate cu Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 172/2001 privind unele masuri pentru relansarea economica a Societatii Comerciale „Combinatul Siderurgic Resita” – S.A. Resita, aprobata cu modificari prin legea nr. 296/2003 si Hotararea Guvernului nr. 1280/2001 privind acordarea unor facilitati Societatii Comerciale „Combinatul Siderurgic Resita” – S.A. Resita;
b) actiunile rezultate in urma aplicarii dispozitiilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 172/2001 si Hotararii Guvernului nr. 1280/2001 privind conversia creantelor detinute de furnizorii de utilitati si de creditorii bugetari asupra societatii, inclusiv actiunile rezultate in urma conversiei creantelor detinute de Ministerul Finantelor Publice reprezentand sume platite de Ministerul Finantelor Publice in calitate de garant al bancilor imprumutatoare in contul creditelor externe contractate de societate, dobanzi si comisioane aferente precum si comisionul datorat fondului de risc.

APAPS este mandatata sa vanda in acelasi pret de 1 euro si actiunile care vor fi emise prin includerea in capitalul social a contravalorii terenurilor pe care sunt amplasate capacitatile de productie si celelalte utilitati ale societatii.


Intră acum și în grupul de