Doi frati din Botosani retinuti si cercetati pentru contrabanda cu tigari


Intră acum și în grupul de

Doi fraţi din judeţul Botoşani au fost reţinuţi de poliţiştii suceveni şi sunt cercetaţi pentru contrabandă după ce, în urma unui control în trafic, în autoturismul condus de unul dintre ei s-au depistat 2000 de pachete de ţigări pentru care nu aveau documente de provenienţă.

Potrivit IPJ Suceava,  agenţii Secţiei 12 Poliţie Rurală Preuteşti, au oprit, marţi seara, pentru control, pe DN 2, pe raza comunei Buneşti, un autoturism condus de Marian C.( 25 ani), din judeţul Botoșani,  în care se afla ca pasager, fratele acestuia, Marcel C.

tigari 2

Poliţiştii au depistat în timpul verificării autoturismului cantitatea de 2000 de pachete de ţigări cu  banderole fiscale de Republica Moldova, pentru care şoferul nu a putut prezenta documente de provenienţă.

El a declarat polițiştilor că a cumpărat ţigările cu suma de 8 000 de lei din municipiul Dorohoi, de la  o persoană pe care nu o cunoaşte şi că urma să le vândă în municipiul Fălticeni, în parcarea unui magazin, unei persoane necunoscute.

Autoturismul în valoare de 7000 lei, proprietatea unei firme din județul Botoșani, a fost indisponibilizată, iar țigările în valoare de 18.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Ce doi fraţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi sunt cercetaţi pentru contrabandă şi urmează să fie prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni cu propunere de arestare preventivă.

 


Intră acum și în grupul de