Trei tablete Samsung au fost cele mai “COOL” cadouri oferite de Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Câştigători_campanie_Cel_mai_cool_Back_to_school_I M_SVÎnceputul anului şcolar a adus premii atractive pentru clienţii Iulius Mall Suceava. În cadrul campaniei „Cel mai cool back to school”, desfăşurată în perioada 1 – 15 septembrie 2013, trei suceveni au fost desemnaţi câştigătorii a trei tablete Samsung, informează reprezentanții complexului comercial.

Potrivit sursei citate, toţi cei care au făcut cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall au participat la tombola toamnei, pentru râvnitele premii. În urma tragerilor la sorţi din ultima zi a campaniei, gadget-urile au ajuns la Diana Stratu, 24 ani, Mariana Catargiu, 24 de ani, şi Ion Damian, 40 de ani. Sesiunile de shopping au fost răsplătite cu sute de alte premii pentru noul an şcolar. În fiecare zi, primii 100 de clienţi care au depăşit cuantumul de 100 de lei pentru achiziţiile din noile colecţii ale brandurilor preferate au câştigat jocuri creative, rechizite şcolare, cecuri de cumpărături şi băuturi răcoritoare.

Surprizele continuă în mediul online pentru prietenii îndrăgitei destinaţii de cumpărături. Până pe 22 septembrie, toţi cei care încarcă o fotografie cu ei la şcoală, pe pagina de Facebook Iulius Mall Suceava, participă la un concurs inedit, în cadrul campaniei „Cel mai cool back to school”. Cea mai votată fotografie va fi premiată cu o tabletă, iar cea de pe locul doi va fi recompensată cu un set de şcoală Samsonite.


Intră acum și în grupul de