Sase persoane implicate in numeroase scandaluri, retinute in urma unei descinderi in comuna Arbore


Intră acum și în grupul de

Şase persoane implicate în ultimele două luni în numeroase scandaluri au fost reţinute luni şi introduse în arestul IPJ Suceava, în urma unei descinderi în comuna suceveană Arbore a unor grupe de poliţişti din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă – IPJ Suceava.

perchezitii mascati

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, poliţiştii Serviciului investigaţii criminale Suceava au desfășurat luni activități de cercetare în cauzele privind incidentele semnalate în perioada 30.07.-12.09.2013, în care au fost implicați membrii a două familii din comuna Arbore și care au avut ca obiect comiterea infracțiunilor de amenințare, loviri sau alte violențe, violare de domiciliu, ocazie cu care au stabilit faptul că P.Mihai, de 59 ani, P.Ilie, de 22 ani, P.Florin, de 26 ani, F.Teodor, de 40 ani, F.Vasile, de 59 ani, toţi din comuna Arbore, N.Sorin, de 47 ani și alții, în mod repetat și-au adresat reciproc amenințări, au exercitat acte de violență, au provocat scandaluri publice, au pătruns fără drept în locuințele persoanelor cu care se aflau în relații conflictuale.

 În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale față de P.Mihai, P.Ilie, P.Florin, N.Sorin, F.Teodor şi F.Vasile, pentru săvârșirea infracțiunilor de: ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu, distrugere, loviri sau alte violenţe şi ameninţare.

 Grupe de poliţişti din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă – IPJ Suceava au descins la locaţiile în care se aflau persoanele suspecte, reuşindu-se identificarea acestora şi reţinerea lor.

Astfel, în baza probatoriului administrat, în cursul zilei de 23.09.a.c., față de învinuiți au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, fiind introduşi în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, se mai precizează în comunicatul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de