Acasă Actualitate Politistii l-au retinut pe tanarul acuzat ca a smuls de la gat...

Politistii l-au retinut pe tanarul acuzat ca a smuls de la gat lanturile din aur ale mai multor sucevence


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni l-au reţinut, joi, pe tânărul care în lunile iulie-august a tâlhărit şase femei în municipiul Suceava cărora le-a furat lănţişoarele din aur pe care le aveau la gât.

talhar politie



Pentru depistarea celui care tâlhărise femeile, a fost constituită o echipă specială care să cerceteze cazul sub coordonarea Serviciului de Investigaţii Criminale şi a conducerii IJP Suceava.

Metoda de operare a tânărului a fot de agresare a femeilor în zone neiluminate sau pe străzi lăturalnice.

În urma cercetărilor s-a reuşit crearea unui cerc de suspecţi, iar joi, poliţiştii împreună cu luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale au efectuat trei percheziţii domiciliare în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Suceava, fiind vizat principalul suspect în caz, un tânăr în vârstă de 19 ani din comuna Zvoriştea care locuieşte în Suceava.

Tânărul care a fost reţinut a recunoscut faptele şi a participat apoi la reconstituirea în teren.

Astfel, în 22.07.2013, în jurul orelor 20:40 partea o femeie care se deplasa pe str. Corneliu Coposu din Suceava, a fost acostată de o persoană care i-a smuls lanţul din aur, pe care îl purta la gât. Lanţul din aur era în greutate  de circa 16 grame. La data de 28.07.2013,  în jurul orelor 19,30 o altă femeie care mergea pe str. 6 Noiembrie, din  Suceava a fost acostată  de o persoană neidentificată, care i-a smuls lanţul de aur pe care îl purta la gât. Lanţul  din aur era în greutate  de aproximativ 15 grame.  La data de 11.08.2013, în jurul orelor 19:00, o femeie care se deplasa pe Aleea Venus din Suceava, a fost acostată de o persoană neidentificată, care i-a smuls lanţul de 8 grame din aur de la gât, iar în data de 19.08.2013, în jurul orelor 19:40, o altă femeie ce mergea pe str. M. Viteazul din Suceava, între blocuri , a fost acostată de o persoană neidentificată, care a agresat-o şi după ce a trântit-o la pământ i-a smuls lanţul din aur, pe care îl purta la gât. Din cauză că lănţişorul s-a rupt şi a rămas agăţat de haine, autorul a reuşit să sustragă doar medalionul din aur cu diamant, fugind apoi printre blocurile din zonă.

În data de 25.08.2013, în jurul orelor 20:00, o femeie ce mergea pe str. Mărăşeşti, a fost acostată de o persoană neidentificată, care i-a smuls lanţul de aur de la gât. Lanţul din aur era în greutate  de circa 3 grame, lungime 30 cm, iar în data de 30.08.2013, o altă femeie  în timp ce se afla  pe o bancă în parcul din intersecţia străzilor Mărăşeşti şi Mărăşti, în jurul orei 21:10, a fost acostată de o persoană neidentificată, care i-a smuls lanţul din argint, pe care îl purta la gât. Lanţul din argint era în greutate de aproximativ 7 grame.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version