Pentru al patrulea an consecutiv, tinerii din UNPR Suceava au donat sange in cadrul campaniei nationale „Donez sange, salvez”


Intră acum și în grupul de

Organizaţia Judeţeană de Tineret UNPR Suceava a organizat  vineri,  27 septembrie 2013, pentru al patrulea an consecutiv, o acţiune ce se alătură campaniei naţionale Tineret UNPR “Donez sânge – salvez”. „Tineretul UNPR Suceava ramâne fidel credinţelor si direcţiiilor pe care le-a avut încă de la început. Indiferent de tulburările politice si sociale prezente pe scena politică, tinerii din UNPR Suceava ramân alaturi de cetăţeni şi în slujba lor”, a declarat preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret Suceava, Florin Marciuc.

El a precizat că la aceasta actiune au participat peste 20 de tineri, iar tichetele de masă primite, împreuna cu alte donaţii din partea seniorilor UNPR vor fi folosite pentru achiziţionarea de rechizite şcolare ce vor fi dăruite în perioada următoare familiilor cu cazuri sociale. „Tinerii din UNPR conştietizează vremurile dificile si greutăţile pe care le au numeroase familii in susţinerea copiilor in mediul şcolar, dar şi importanţa pe care o are educaţia in evoluţia ulterioară a oamenilor şi a societaţii in general”, a ţinut să sublinieze liderul OT UNPR Suceava.

Potrivit acestuia, tineretul UNPR Suceava doreşte să sensibilizeze opinia publica şi să dezvolte şi să cultive spiritul civic, mai ales in randul tinerilor, in vederea participarii la acţiuni sociale necesare redării speranţei de viaţa. „Îndemnăm societatea să se implice mai mult in astfel de acţiuni sociale, deoarece exista o lipsă acută de sange pe plan local si naţional şi fiecare donare de sange poate salva minim 3 vieţi. Şi echipa medicală de la Centrul de Transfuzii Suceava face un apel la cetăţenii suceveni să vină în număr cât mai mare şi să doneze sânge”, a transmis Florin Marciuc.


Intră acum și în grupul de