Au fost desemnati castigatorii campaniei “Castiga o tableta pentru scoala!” la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

castigator tableta 1Shopping City Suceava a desemnat fericiţii câştigători ai premiilor puse în joc în cadrul campaniei “Câştigă o tabletă pentru şcoală!”derulată în perioada 1 – 22 septembrie 2013.

Potrivit reprezentanţilor complexului comercial sucevean, marele premiu al campaniei, o tabletă Samsung Galaxy Note , a intrat în posesia suceveanului David Petru-Sorin, în vârstă de 33 de ani, care a participat la tombolă cu un bon de cumpărături în valoare de 196 lei din magazinul Marionnaud. Totodată, 3 ghiozdane gata echipate pentru şcoală au ajuns la Popovici Razvan, în vârstă de 38 ani, din Suceava care a intrat în joc cu un bon de cumpărături în valoare de 215.59 din Carrefour; Florescu Dan, în vârstă de 38 de ani din Gura Humorului, care şi-a încercat norocul cu un bon de cumpărături în valoare de 412 lei din magazinul Killtec şi Stoler Mihai, în vârstă de 38 ani din Ipoteşti, care a participat cu un bon de cumpărături în valoare de 608,59 lei din Carrefour.

Una din cele 2 imprimante multifuncţionale puse în joc pentru cei mai fideli clienţi Shopping City Suceava, a intrat în posesia lui  Focsa Andrei-Ionut, în vârstă de 23 ani din Suceava care a participat la tombolă cu un  bon cumpărături în valoare de 190,09 lei din Carrefour. Cea dea doua imprimantă, o va ajuta de acum înainte să pregătească materialele pentru şcoală pe câştigătoarea Stanciu Georgeta Alina, în vârstă de 35 ani din Suceava, care a intrat în joc cu un  bon de cumpărături în valoare de 244,76 lei din Carrefour.

Pentru a putea participa la tombolă, clienţii au făcut cumpărături în valoare de minim 100 lei pe un singur bon de casă din orice magazin din incinta Shopping City Suceava inclusiv hypermarket-ul Carrefour, au completetat talonul de participare şi l-au introdus în urna special amenajată din faţa magazinului Leonardo.

În cadrul campaniei „Câştigă o tabletă pentru şcoală”, clienţii au putut beneficia de oferte speciale şi sute de produse la preţuri mici pe care magazinele din Shopping City Suceava le-au pregătit odată cu începerea noului an şcolar.



Intră acum și în grupul de