Preturile de achizitie en-gros in ultima saptamana


Intră acum și în grupul de

La polul opus, cele mai mari valori s-au semnalat in judetul Arges (8-9 milioane lei) precum si in judetul Buzau (8-9,5 milioane lei).

In privinta orzului, cele mai mici preturi de achizitie au fost inregistrate in judetul Alba, 4,5 – 5 milioane de lei/tona iar in judetul Prahova o tona de orz s-a putut cumpara cu 6-8 milioane de lei. Pentru porumb, cea mai mare valoare a fost inregistrata in judetul Teleorman, respectiv 7,5 – 8 milioane de lei, in timp ce in judetul Braila, pentru o tona de porumb s-a platit intre 4,1 – 4,6 milioane de lei.

Din categoria oleaginoaselor, pentru floarea soarelui, in municipiul Bucuresti, s-a platit intre 8,4 – 11,6 milioane de lei iar cel mai mic pret s-a inregistrat in judetul Alba, adica intre 5,6 – 5,8 milioane de lei/tona. Pentru o tona de soia, in judetul Alba s-a platit 8,5-9 milioane de lei iar in judetul Tulcea intre 9-10 milioane de lei in timp ce in judetul Prahova a fost inregistrata cel mai mic pret, intre 6 si 6,5 milioane de lei/tona.

Lucerna a fost achizitionata in judetele Timis si Tulcea cu 4-5 milioane de lei/tona iar in judetul Alba cu 8,-10 milioane de lei/tona.


Intră acum și în grupul de