PNL a organizat un miting si un mars in Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Inaintea mitingului din fata Casei de cultura din localitate, a fost organizat un scurt concert al cintaretului de muzica populara Nicolae Furdui Iancu, membru PNL.

La miting, unde a fost lansat candidatul liberal la functia de primar al orasului, Marius Ursaciuc, au participat membri de marca ai PNL, in frunte cu presedintele partidului, Theodor Stolojan si vicepresedintele Gheorghe Flutur, care domiciliaza in Gura Humorului. Printre invitati s-au aflat consilierii liderului PNL, Adrian Cioroianu si Ionut Popescu, dar si primarul liberal al Devei, Mircia Muntean.

In cadrul adunarii, senatorul Flutur a lansat sloganul campaniei electorale PNL pentru alegerile locale care este „Rezistati ca venim”.

Presedintele PNL, Theodor Stolojan a avut un discurs de candidat la presedintia Romaniei, prezentind asistentei problemele grave cu care se confrunta societatea romaneasca, asigurind populatia ca daca ajung la putere, liberalii le vor corecta.

Intreaga delegatie PNL si o mare parte dintre participantii la miting s-au deplasat in mars pina la complexul sportiv din localitate.


Intră acum și în grupul de