Lucrarile de modernizare a DJ 178, Ilisesti – Ciprian Porumbescu, ar putea fi finalizate mai repede


Intră acum și în grupul de

nechifor la DJ 178

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat că lucrările de modernizare a DJ 178 Ilişeşti-Ciprian Porumbescu, care ar trebui finalizate în aprilie 2015 vor putea fi finalizate mai repede, lucrările fiind în grafic.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Ioan Nechifor, a participat, miercuri, la o întâlnire de lucru în comuna Ciprian Porumbescu la care au participat directorul Direcţiei Judeţene Drumuri şi Poduri, Radu Avădănii, dirigintele de şantier şi constructorul proiectului „Modernizarea DJ 178, Ilişeşti – Ciprian Porumbescu, km 36+150+44+000, judeţul Suceava”, semnat între Consiliul judeţean Suceava, în calitate de beneficiar şi S.C. TRANSPORTURI AUTO. S.A. Botoşani, în calitate de constructor.

În cadrul vizitei de lucru s-a putut constata stadiul lucrărilor care sunt în grafic şi de calitate. Drumul va deservi populaţia din trei localităţi, Drăgoieşti, Ciprian Porumbescu şi Ilişeşti. Acest obiectiv de investiţie va scurta şi accesul spre un alt obiectiv de investiţie, depozitul ecologic Moara.

“Este o investiţie importantă şi vreau să apreciez calitatea  lucrărilor. Constructorii în colaborare cu Consiliul Judeţean Suceava şi primăriile Drăgoieşti, Ciprian Porumbescu şi Ilişeşti s-au mişcat foarte bine. Până în prezent lucrările sunt în grafic şi după cum susţine şi constructorul, obiectivul de investiţie poate fi realizat mai repede deoarece termenul final este aprilie 2015. Sperăm să dăm cât mai repede în circulaţie astfel încât locuitorii acestei zone în care ne aflăm astăzi să poată circula decent, european, pe un tronson care arăta foarte rău în trecut, într-o zonă dificilă, cu foarte multe alunecări de teren, însă cu un proiect ambiţios, cu foarte multe investiţii, foarte multă manoperă, cu utilaje performante iată că prinde încet contur”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Ioan Nechifor.

Valoarea lucrărilor este de 28.655.175,42 lei, data începerii lucrărilor de execuţie a fost 22.04.2013 iar data de finalizare prevăzută în contract este 22.04.2015.


Intră acum și în grupul de