laquo Caravana Dacia raquo va poposi la Suceava intre 23-25 aprilie


Intră acum și în grupul de

Aceasta actiune va permite potentialilor clienti din intreaga tara sa testeze gama Solenza, care s-a imbogatit cu noi versiuni si optiuni. In ianuarie anul acesta, a fost lansata versiunea Europa 1.4 MPI, iar din luna martie, Dacia propune clientilor sai directia asistata ca echipament optional pentru versiunea Avantage 1.9D.

« Caravana Dacia » va fi la Suceava intre 23 – 25 aprilie. Evenimentul – care se va desfasura in fata Casei de Cultura – va debuta cu o conferinta de presa ce va reuni reprezentanti ai mass-media locale si personalitati ale orasului, vineri 23 aprilie, ora 11.00. Apoi, pana duminica seara, doritorii vor putea testa gratuit modelele Solenza, benzina si diesel, pe un traseu urban.

Cu ocazia campaniei de teste, Dacia va organiza o tombola avand ca premiu o Solenza Avantage 1.9D, oferita de RCI Finantare si RCI Leasing Romania. Tragerea la sorti va avea loc duminica, 25 aprilie, la ora 18:00.

Printre surprizele pregatite publicului se numara si un concert cu grupul Holograf, organizat in prima zi a „Caravanei Dacia” la Suceava, incepand cu ora 19:30.

Pe perioada campaniei de drive teste, 26 martie – 2 mai, clientii interesati in achizitionarea unui autovehicul Dacia vor beneficia de o oferta de produse financiare completa, din partea RCI Finantare si RCI Leasing Romania: credit in lei pentru persoane fizice si leasing in euro pentru persoane fizice, persoane fizice autorizate si persoane juridice.


Intră acum și în grupul de