Flutur ii cere lui Mirza sa inceteze cu calomniile


Intră acum și în grupul de

El a spus ca nu este cercetat in nici un dosar penal, dupa cum a afirmat presedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, si ca toate plingerile penale „confectionate in cancelariile PSD” au fost solutionate de Parchet cu „neinceperea urmaririi penale.

El le-a cerut liderilor PSD Suceava „sa se potoleasca” sa faca afirmatii in legatura cu dosarele in care a fost cercetat subliniind ca „nu este vreun argument pentru vreo acuza”.

Vicepresedintele PNL a mai spus ca sint nefondate toate acuzatiile aduse de liderii PSD Suceava privind activitatea fundatiei umanitare unde a lucrat inainte de a intra in politica.

El a mai spus ca si presedintele PSD Suceava, Gavril Mirza a fost cercetat de Parchetul General, in legatura cu activitatea Fundatiei „Concordia” „prin care se plateau niste cursuri post-universitare pentru domnia sa”.

„Valul de calomnii impotriva mea denota frica si disperarea PSD care la Suceava ar putea pierde alegerile locale in acest an”, a mai spus Flutur.

Presedintele PSD Suceava, Gavril Mirza l-a acuzat pe Flutur de comportament „al unui las” pentru ca, „sub umbrela imunitatii parlamentare” aduce numeroase acuze de coruptie liderilor judeteni ai PSD Suceava fara sa prezinte nici o dovada in acest sens.

„Cine vorbeste de coruptie, un om care are patru dosare si este cercetat penal”, a spus Mirza care a precizat ca nici un membru al PSD Suceava nu este cercetat pentru fapte de coruptie.

El l-a mai acuzat pe Flutur de administrare defectuoasa a Directiei Silvice Suceava in perioada 1997-2000, aratind ca acesta a creat un prejudiciu de zece miliarde de lei si ca „a facut avere” din vinzarea unor masini aduse prin intermediul unei fundatii umanitare.


Intră acum și în grupul de