Girigan prezinta o oferta electorala care va schimba in bine fata Sucevei


Intră acum și în grupul de

Declaratia ii apartine candidatului PNTCD la functia de primar al municipiului Suceava, Eugen Girigan si a fost facuta, miercuri, intr-o conferinta de presa.
Girigan, care a constatat ca „situatia orasului nu e asa cum ar trebui sa fie” a trecut in revista principalele probleme ale municipiului resedinta de judet care vor gasi rezolvare prin oferta sa electorala.
Este vorba de problema ciinilor vagabonzi, sistematizarea rutiera, de problema parcarilor, a colectarii taxelor si impozitelor locale, a atragerii de fonduri europene.
„Problema ciinilor vagabonzi se poate rezolva cu fonduri putine. Sta marturie exemplul oferit de doamna Cocris, presedinta Asociatiei de protectie a animalelor „Pro Anima” care impreuna cu un cetatean de bine a cumparat un grajd la Scheia unde se va amenaja un adapost pentru ciini.

Sistematizarea circulatiei se impune cu stringenta pentru ca in viitor va creste numarul de masini iar posibilitatea largirii strazilor in municipiu este extrem de limitata. Pentru rezolvarea acestei probleme nu trebuie foarte multi bani ci trebuie o mai buna colaborare cu politia rutiera si citiva specialisti din Primarie care sa se ocupe de acest lucru.

Parcarile reprezinta o mare problema pentru Suceava si de acea se impune gasirea de solutii. Solutia in opinia mea este realizarea unui parteneriat intre Primarie cu un investitor privat care sa construiasca parcari chiar si parcari subterane. Sunt terenuri pe care Primaria poate sa le dea unui investitor privat pentru a construi parcari”, a spus Girigan.

Candidatul taranistilor apreciaza ca se poate realiza o colectare mai buna a taxelor si impozitelor locale dar numai cu conditia sa pui functionarii Primariei la treaba.
„Toata lumea trebuie sa plateasca. Fiecare teren, fiecare spatiu trebuie sa aduca venituri. Sunt foarte multe spatii din domeniul public ocupate. Ma intreb, oare plateste fiecare?Se pot colecta fondurile dind sarcini fiecarui angajat al Primariei”, a precizat Girigan.

Candidatul PNTCD este convins ca poate sa administreze cu succes treburile municipiului Suceava aducind ca argument Regia de Drumuri si Poduri al carei director a fost ani de zile, unitate care a realizat profit an de an. Principala mea prioritate, a spus Girigan va fi asigurarea unui confort decent locuitorilor municipiului Suceava.

„O sa incerc sa conving populatia sa ma voteze, insa eu nu am bani nici de mici nici de bere pentru electorat. Cred ca este degradant sa mituiesti electoratul. Ce pot sa spune este ca daca voi ajunge primar al doilea mandat il voi obtine din primul tur „, a mentionat Girigan, care a adaugat ca in cazul in care va cistiga alegerile si va ajunge primar isi va da demisia daca intr-un an si jumatate nu va reusi sa faca „o schimbare esentiala” in municipiul Suceava.


Intră acum și în grupul de