Acasă Actualitate Flutur ii cere lui Mirza sa inceteze cu calomniile

Flutur ii cere lui Mirza sa inceteze cu calomniile


Intră acum și în grupul de

El a spus ca nu este cercetat in nici un dosar penal, dupa cum a afirmat presedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, si ca toate plingerile penale „confectionate in cancelariile PSD” au fost solutionate de Parchet cu „neinceperea urmaririi penale.

El le-a cerut liderilor PSD Suceava „sa se potoleasca” sa faca afirmatii in legatura cu dosarele in care a fost cercetat subliniind ca „nu este vreun argument pentru vreo acuza”.



Vicepresedintele PNL a mai spus ca sint nefondate toate acuzatiile aduse de liderii PSD Suceava privind activitatea fundatiei umanitare unde a lucrat inainte de a intra in politica.

El a mai spus ca si presedintele PSD Suceava, Gavril Mirza a fost cercetat de Parchetul General, in legatura cu activitatea Fundatiei „Concordia” „prin care se plateau niste cursuri post-universitare pentru domnia sa”.

„Valul de calomnii impotriva mea denota frica si disperarea PSD care la Suceava ar putea pierde alegerile locale in acest an”, a mai spus Flutur.

Presedintele PSD Suceava, Gavril Mirza l-a acuzat pe Flutur de comportament „al unui las” pentru ca, „sub umbrela imunitatii parlamentare” aduce numeroase acuze de coruptie liderilor judeteni ai PSD Suceava fara sa prezinte nici o dovada in acest sens.

„Cine vorbeste de coruptie, un om care are patru dosare si este cercetat penal”, a spus Mirza care a precizat ca nici un membru al PSD Suceava nu este cercetat pentru fapte de coruptie.

El l-a mai acuzat pe Flutur de administrare defectuoasa a Directiei Silvice Suceava in perioada 1997-2000, aratind ca acesta a creat un prejudiciu de zece miliarde de lei si ca „a facut avere” din vinzarea unor masini aduse prin intermediul unei fundatii umanitare.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version