PUR protesteaza fata de publicarea declaratiilor de avere a candidatilor


Intră acum și în grupul de

Voiculescu a declarat intr-o conferinta de presa ca, vineri, la prima sedinta a BEC, PUR va depune oficial un protest fata de adaugarea, la lista documentelor necesare inscrierii candidaturilor, a declaratiilor de avere, potrivit unei ordonante de urgenta adoptata miercuri de Guvern.

„Avem intocmite peste noua mii de dosare pe care trebuie sa le returnam si care trebuiesc completate”, a spus Voiculescu care a apreciat ca la protestul PUR se vor alatura si reprezentantii celorlalte partide din opozitie.

Secretarul general al PUR, Codrut Seres, a declarat la rindul sau ca „sint informatii” ca in judete din Transilvania candidatii PSD au stiut de ceea ce urma sa adopte Guvernul si au pregatit astfel de documente, declaratii de avere si caziere, necesare intocmirii dosarelor ce trebuiesc inregistrate la circumscriptiile electorale, inainte de aparitia orodonantei de Guvern.

Presedintele PUR, Dan Voiculescu a adaugat ca partidul sau va fi capabil sa finalizeze in termen completarea dosarelor cu noile documente.

„Problema este sa nu vina cu alte modificari”, a mai spus Vociulescu.

El a declarat ca PUR va depune liste de candidaturi in aproape toate localitatile din tara, aratind ca „mai greu” va fi in judetele Harghita si Covasna.


Intră acum și în grupul de