Tanara de 19 ani din Radauti, santajata de fostul iubit, in varsta de 66 de ani, cu imagini compromitatoare


Intră acum și în grupul de

O tânără de 19 ani din municipiul Rădăuţi şi-a reclamat la poliţie fostul iubit, în vârstă de 66 de ani, fiindcă o şantaja cu distribuirea de materiale obscene cu ea. Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, tânăra a declarat că a început, în anul 2012, o relaţie de concubinaj cu un bărbat din municipiul Rădăuţi, relaţie care s-a terminat în vara anului 2013 din cauza unor neînţelegeri. De atunci bărbatul a sunat-o de mai multe ori şi a ameninţat-o că va distribui fotografii şi filme compromiţătoare, cu aceasta în poziţii obscene, dacă nu se împacă şi întoarce la domiciliul său.

În acest caz poliţiştii au obţinut probe cu privire la infracţiunile de şantaj şi distribuire de materiale obscene, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi a confirmat începerea urmăririi penale împotriva acestuia.

Judecătoria Rădăuţi a emis o autorizaţie de percheziţie domiciliară, iar miercuri, în cadrul unei acţiuni organizate de Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi  cu sprijinul lucrătorilor BCCO, a fost efectuată o percheziţie la domiciliul bărbatului fiind găsite câteva sute de DVD-uri, douăzeci de carduri de memorie, fotografii, două laptopuri, o cameră de filmat clasică, o minicameră de filmat, telefoane mobile, cartele telefonice, pe care găsesc stocate imagini şi filme înregistrate de acesta şi unele preluate de pe canale de televiziune de profil.

Bărbatul este cercetat în stare de libertate în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de