O suta de firme din Suceava si Radauti verificate de politisti in trei zile: 57 de sanctiuni si confiscare de marfuri


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor şi poliţiştii Biroului de combatere a fraudelor vamale din IPJ Suceava  au acţionat in ultimele trei zile pe raza municipiilor Suceava şi Rădăuţi, pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea infracţiunilor şi a faptelor de natură contravenţională pe linie de comerţ ilicit şi pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite din sfera traficului cu produse accizabile.

tarabe marfa zilele falticeni

În cadrul acţiunilor au fost verificate 106 societăţi comerciale, persoane fizice, întreprinderi individuale, familiale.

După verificări au fost aplicate 57 de sancţiuni contravenţionale la Legea 12/1990 şi alte acte normative care reglementează activitatea de comerţ , în valoare de 46.400 lei.

Totodată, au fost confiscate bunurilor, constând în obiecte de îmbrăcăminte şi de uz industrial, băuturi alcoolice, ţigări şi cafea în valoare de 7.925 lei;

În cadrul acţiunilor au fost constatate şi trei infracţiuni, din care una la Legea 84/1998 şi două la Legea 8/1996;

Astfel de acţiuni cu implicarea unor efective poliţieneşti mărite vor continua , având în vedere creşterea volumului activităţilor de comerţ din această perioadă şi din perioada următoare, anunţă IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de