Alexandria Librarii si-a desemnat castigatorii campaniei “Pasaport spre Disneyland Paris”


Intră acum și în grupul de

Disneyland ParisNoul început de an școlar a fost cu noroc pentru zeci de participanți la campania “Paşaport spre Disneyland”, desfășurată în perioada 1-30 septembrie 2013, în toate librăriile Alexandria din țară! Conform Regulamentului Campaniei, joi, 10 octombrie 2013, începând cu orele 13.00, au fost desemnați prin tragere la sorți câștigătorii premiilor oferite de Alexandria Librării și partenerii săi, Eximtur și RAO. Extragerea s-a efectuat în prezența unei comisii de autentificare, alcătuită din reprezentanți ai organizatorilor și partenerilor, transmit organizatorii.

Potrivit sursei citate, marele premiu al campaniei, o excursie de 3 zile pentru 2 persoane la Disneyland Paris (transport, 2 nopți cazare, mic dejun şi intrările în parcurile de distracţii) a fost câștigat de Pavel Cristina din Gura Humorului, talonul fiind depus pentru Anca, una dintre ficele sale. Apoi au fost extrași, pe rând, cei 30 de norocoși care au câștigat câte un pachet de 3 cărți oferit de Editura RAO.

Pe parcursul campaniei “Paşaport spre Disneyland”, cei care au făcut cumpărături de minim 100 de lei din oricare librărie Alexandria, s-au înscris în competiția pentru premiile oferite în baza unui talon de concurs, iar cei mai norocoși dintre aceștia au fost recompensați. Mai multe detalii despre Campanie puteți citi pe www.librariilealexandria.net.

Lista completă a câștigătorilor poate fi consultată pe site, pe pagina de Facebook și în toate librăriile Alexandria.

Alexandria Librării îi felicită pe toți câștigătorii și îi încurajează și pe ceilalți participanți să-și încerce norocul și la viitoarele campanii organizate de Alexandria Librării.


Intră acum și în grupul de