Curs de initiere pentru pasionatii de fotografie, la Suceava. Detalii aici!


Intră acum și în grupul de

Curs Hobby - Suceava 4 refacut

Clubul Artelor Vizuale din incinta Shopping City Suceava va găzdui în perioada 3 noiembrie – 22 decembrie 2013, al patrulea Curs de Initiere Hobby Photography –adresat pasionatilor de Fotografie din Suceava, susținut de către artistul fotograf Ozolin Dușa, informează acesta într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, Asociația FotoIași doreşte să organizeze la Suceava un nou Concept de Curs de Inițiere în Fotografie, HOBBY PHOTOGRAPHY – curs care se adresează pasionaților de fotografie. În cele opt săptămâni cât durează noul curs (40 de ore) participanții vor fi familiarizați cu tot ceea ce trebuie să știe pentru a realiza fotografii corecte din punct de vedere tehnic și compozițional. “Aparatul de fotografiat nu va mai fi o mașinărie necunoscută, programele de editare le vom pune în slujba creativităţii noastre, evenimentele din viața noastră vor căpăta un nou sens fotografic, excursiile și concediile vor prinde culoare. Nu vom deveni artiști (mai este cale lungă până acolo), dar prietenii ne vor respecta pentru fotografiile reușite pe care le vom face”, se arată în document.

În comunicat se mai precizează că acest curs susținut de către Artistul Fotograf Ozolin Dușa (www.fotodusa.ro) se va desfăşura în ziua de duminică, după următorul program:

Modulul I

Duminică, 3 noiembrie 2013, ora 10.00 – Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava: Oamenii în Fotografie – situații, caractere, stări. Studiu de caz (expunere de fotografii), analiză pe imaginile aduse de participanții la curs. Aparatul de fotografiat – obiective – accesorii.
Aplicații pe teren asupra subiectelor dezbătute. Rolul luminii în realizarea imaginilor reușite.

Modulul II

Duminică, 10 noiembrie 2013, ora 09.00 – Excursie de creaţie (se va stabili de comun acord locaţia). Elemente de compoziţie – trucuri de fotografiere.

Modulul III

Duminică, 17 noiembrie 2013, ora 10.00 – Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava: Locurile în fotografie – Situaţii posibile – studiu de caz. Analiză pe imaginile aduse de participanţi la Curs. Analiza imaginilor realizate la întâlnirea anterioară.

Aplicaţii pe teren asupra subiectelor dezbătute.

Modulul IV

Duminică, 24 noiembrie 2013, ora 10.00 – Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava: Oameni şi locuri – contexte, situaţii, stări.
Despte Fotografia de familie – eveniment – concediu. Studiu de caz, analiză pe imaginile aduse de participanţi la Curs.

Triunghiul Diafragmă – Timp de expunere – Sensibilitate ISO, factorul determinant în realizarea unor imagini reuşite.

Fotografia de stradă. Oameni, oameni în relaţii cu locuri, grafisme, subtilităţi, subînţelesuri, sugestii, combinaţii posibile (Deplasare în oraş).

Modulul V

Duminică, 1 decembrie 2013, ora 09.00 – Excursie de creaţie.

Modulul VI

Duminică, 8 decembrie 2013, ora 10.00 – Clubul Artelor Vizuale din SCS: Discutarea imaginilor realizate anterior, programe gratuite de editare a fotografiilor. Pregătirea imaginilor pentru postarea pe internet, pentru print, organizare de Portofoliu.

Fotografia de nuntă. Studiu de caz.

Modulul VII

Duminică, 15 decembrie 2013, ora 10.00 – Shopping City: Fotografia de călătorie (Travel), Fotografia de Arhitectură, Macrofotografia, Eseul fotografic.

Despre Compoziţia în Fotografie. Studii de caz, aplicaţii.

Modulul VIII

Duminică, 22 decembrie 2013, ora 10.00 – Clubul Artelor Vizuale din SCS: Fotografia de Eveniment, Închidere – Deshidere. Căi de urmat după finalizarea Cursului.

Ora 14.00 – Vernisaj expoziţie de final de curs.

Prețul cursului: 400 lei

Detalii: www.fotoiasi.net

Înscrieri: [email protected]

Relaţii: 0722/895.304 – Ozolin Duşa


Intră acum și în grupul de