Lungu: „Cei de la Bioenergy dau asigurari ca pe 9 noiembrie vor fi gata instalatiile si se va putea da in functiune noua centrala termica”


Intră acum și în grupul de

ion lungu2

Conferinta de presa

Ion Lungu, primarul Sucevei:

Creditorii de la Termica s-au intrunit si au cerut un set de conditii cumulative pentru a continua furnizarea caldurii. Se vrea si suportarea pierderilor din furnizarea agentului termic.

Va trebui sa vedem exact cat sunt aceste pierderi si vom putea face rectificari bugetare pentru a le suporta. O alta conditie imperativa este pentru preluarea trasportului si distributiei la Primarie. Vrem sa gasim solutiile legale chiar din luna asta. Voi propune CL ca in caietul de sarcini sa fie trecut ca viitorul operator sa faca contracte individuale cu populatia. Primaria nu are capacitatea sa faca aceasta activitate. Vom delega serviciul.

Cei de la Bioenergy dau asigurari ca pe 9 noiembrie vor fi gata instalatiile si se va putea da in functiune noua centrala termica.

Suntem in faza de modernizare a zonei din fata Palatului Administrativ. Eu tin ca acolo sa fie zona pietonala si doar accidental pentru circulatie auto. Ca in fata Casei Culturii. Intrarea auto la CJ sa se faca prin spatele cladirii. De principiu, presedintele CJ este de acord cu acest lucru. Sper sa mai putem prinde o finantare pe POR ca sa reabilitam tot centrul municipiului Suceava.

S-a clarificat in sfarsit cu documentele celor de la echipa Rapid. Am mai dat ieri inca un miliard lei. Sper sa ne putem salva de la retrogradare.

Am avut discutii cu rectorul USV si de saptamana viitoare, vom incerca sa gasim solutii comune pentru a debloca situatia echipei de handbal. As vrea sa intram in noiembrie cu un proiect de finantare pentru  retur. Daca vom gasi solutii, se vor intoarce multi jucatori valorosi care au plecat. Vrem sa avem rezultate.”


Intră acum și în grupul de