Femeie de 78 de ani raspunde pentru tigarile de contrabandă ale sotului ei


Intră acum și în grupul de

Ţigări în valoare de peste 67.000 de lei au fost găsite în timpul unei percheziţii efectuate de poliţişti în anexa unei gospodării din comuna suceveană Râşca, proprietara, în vârstă de 78 de ani, declarând că ţigările i-au fost aduse de un necunoscut, în urmă cu o lună, soţului ei care a murit între timp.

Poliţiştii din Râşca au obţinut date şi informaţii privind depozitarea  unei cantităţi însemnate de ţigarete de contrabandă într-o anexă a unei locuinţe din comună.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti din Fălticeni şi a autorizaţiei de percheziţie emise de Judecătoria Fălticeni,  poliţiştii au efectuat, miercuri, o percheziţie la locuinţa unei femei în vârstă de 78 de ani, cercetată pentru contrabandă.

În timpul percheziţiei au fost găsite  mai multe bax-uri învelite în folie neagră, în care se aflau 150.000 de ţigarete, ce aveau banderolă fiscală extracomunitară.

Proprietara a declarat că ţigările i-au fost aduse de un necunoscut, în urmă cu aproximativ o lună de zile,  soţului ei, în prezent, decedat. Ea nu a putut oferi alte detalii cu privire la împrejurările în care soţul ei a primit ţigările.


Intră acum și în grupul de