„Ma deranjeaza faptul ca ne-au luat de prosti.” Vezi de ce spune asta deputatul PDL Ioan Balan


Intră acum și în grupul de

ioan balan

O demonstraţie de forţă, asta consideră deputatul PDL de Suceava Ioan Bălan, că a făcut, sâmbătă, firma de construcţii care modernizează DN 29 Suceava-Botoşani, aducând sute de camioane la vizita premierului Victor Ponta.

Bălan, care a fost prezent la inaugurarea lucrărilor la DN 29 Suceava-Botoşani, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că a înţeles că e de „bonton” ca firma care face lucrările să arate o forţă deosebită, prezentând sute de utilaje şi camioane încărcate cu agregate care nu aveau unde să le folosească.  „Asta arată neputinţa guvernării de a da faţă cu realităţile. Realitatea putea fi cea de azi, când lucrează trei camioane şi două buldozere. Când vine premierul sunt sute, iar când pleacă mai sunt trei”, a spus Bălan, care deţine şi funcţia de vicepreşedinte PDL pentru regiunea Nord-Est.

În opinia sa, acest tip de mentalitate, de a face demonstraţii de forţă,  trebuie să înceteze. „Ei erau cu drumul în lucru. Nu blochezi un drum de la Dumbrăveni la Botoşani. A fost o demonstraţie de forţă din partea proprietarului şi atât. Mă deranjează faptul că ne-au luat de proşti. Au venit să facă expoziţie cu materiale de construcţie şi utilaje”, a spus deputatul.

Lucrările la modernizarea DN 29 Botoşani-Suceava au fost inaugurate, sâmbătă, în prezenţa premierului Victor Ponta, care s-a arătat intrigat de numărul mare de utilaje care se aflau pe traseul şantierului şi l-a întrebat pe proprietarul companiilor care execută lucrările, Dorin Umbrărescu, dacă a dorit să-l impresioneze.

Umbrărescu i-a răspuns lui Ponta că utilajele care erau prezente pe şantier reprezintă doar o treime din parcul de utilaje pe care îl are şi care sunt nefolosite în lipsă de lucrări de executat.


Intră acum și în grupul de