Numar mare de absente si corigente la Grupul Scolar Dumbraveni


Intră acum și în grupul de

Totodata, inspectorii scolari suceveni au constatat si o scadere procentuala a absentelor motivate, de la 31,57% in anul scolar 2000-2001 , la 29,20% in acest an scolar.

In acelasi raport se arata ca fata de situatia inregistrata la controlul efectuat in urma cu trei ani la aceeasi unitate de invatamint , in anul scolar 2003-2004 , a crescut si numarul corigentelor inregistrate la elevi din ciclul gimnazial.

Daca in semestrul intii al anului scolar 2000-2001 la Grupul Scolar Dumbraveni s-au inregistrat un numar de 142 de corigenti, in semestrul intii al anului 2003-2004 numarul total de corigente a fost de 160.

De asemenea, inspectorii scolari au mai constatat ca la unele discipline materia nu este parcursa, conform planificarii, inregistrindu-se unele „ramineri in urma” mai ales la clasele de liceu.

In urma controlului s-a mai constatat ca temele elevilor pentru acasa erau supradimensionate si erau corectate si notate foarte rar .

Inspectorul scolar general adjunct al judetului, Virginel Iordache a declarat ca rezultatele controlului efectuat la Grupul Scolar Dumbraveni si activitatea directorului Traian Hosman vor fi discutate in Consiliul de Adminitratie al ISJ Suceava.


Intră acum și în grupul de