Drumurile Vama-Vatra Moldovitei si Baia-Cornu Lucii, vor fi reabilitate cu 1,32 milioane de lei


Intră acum și în grupul de

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a anunţat autorităţile sucevene că a alocat suma de 1,323 milioane de lei judeţului Suceava în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală pentru finanţarea obiectivelor incluse în Subprogramul „Infrastructură la nivel judeţean”.

catalin nechifor

Astfel, prin acest program se va asfalta DJ 176, Vama – Vatra Moldoviţei, pe o lungime de şase kilometri cu suma de 532.090 lei şi va fi modernizat DJ 209H, Baia – Cornu Luncii, pe o lungime de 4,3 kilometri cu 790.910 lei

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Ioan Nechifor, a declarat că aceste două proiecte sunt prioritare pentru dezvoltarea unei reţele de drumuri judeţene.

Este o investiţie importantă şi prioritară deoarece obiectivul nostru este de a dezvolta o reţea de drumuri judeţene pentru  Suceava astfel încât să nu mai vorbim de drumuri pietruite, aflate într-o stare necorespunzătoare, rudimentară. Sunt convins că prin realizarea acestor două proiecte vom duce reţeaua de drumuri judeţene într-un cadru normal de dezvoltare astfel încât sucevenii, şi nu numai, să poată circula decent„, a declarat Nechifor.


Intră acum și în grupul de