Probleme majore identificate de Lungu in Suceava: parcarea haotica, deteriorarea drumurilor din cauza camioanelor si cresterea numarului de cersetori


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că în cadrul unei şedinţe a Comitetului de ordine publică al municipiului Suceava, au fost discutate problemele întâlnite în oraş fiind identificate trei aspecte mai grave.

parcari subterane 4

Astfel, unui dintre aspectele semnalate este cel privind parcarea haotică a maşinilor, primarul anunţând că intenţionează să introducă parcarea cu plată astfel încât să-i determine pe şoferi să-şi parcheze autoturismele în parcările subterane care au, pe timpul zilei, capacitatea la jumătate.

El s-a sesizat că, din comoditate, persoanele care vin cu maşina în centrul oraşului, în loc să folosească parcările subterane, din comoditate, preferă să le parcheze în diferite locuri îngreunând traficul rutier.

Totodată, primarul a spus că o altă problemă este cea a deteriorării drumurilor din cauza celor care intră cu autocamioane sau utilaje de construcţii pe diferite străzi. „Îi pândim şi îi vom amenda”, a spus primarul.

Ion Lungu a mai arătat că a crescut foarte mult numărul cerşetorilor din municipiu şi că au apărut şi figuri noi de cerşetori. „Sunt băieţi foarte bine făcuţi care nu cred că au nevoie de cârje”, a mai spus primarul.


Intră acum și în grupul de