Prins in flagrant la Vatra Dornei cu 2,5 kilograme de canabis, pe care vroia sa le vanda in Cluj


Intră acum și în grupul de

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată – Serviciul Teritorial Suceava, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava, au prins miercuri, în flagrant, pe raza municipiului Vatra Dornei pe C. Gheorghiţă, având asupra sa cantitatea de 2,5 Kilograme canabis, in vederea comercializării. Potrivit unui comunicat al BCCO Suceava, drogurile au fost procurate cu ajutorul lui L. Florin.

Faţă de cei doi a început, joi, urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor  de  introducere în ţară de droguri de risc, fără drept” si ”trafic de droguri de  risc”.

În comunicatul BCCO se arată că în cursul lunii octombrie 2013, cei doi au introdus fără drept in ţară, din Belgia, cantitatea de 2,5 kg canabis, pe care au pus-o in vânzare,  C. Gheorghiţă  fiind surprins in flagrant in timp ce transporta drogurile din municipiul Fălticeni spre municipiul Cluj, în scopul vânzării, cu autoturismul lui L. FLORIN.

 În cauză,  in  dimineaţa  zilei  joi , au fost  efectuate patru percheziţii domiciliare pe raza municipiului Fălticeni si au fost puse in executare patru mandate de aducere.

 Suportul specializat  a fost asigurat de către S.R.I.- Direcția Județeană Suceava , Direcţia Operaţiuni Speciale – SOS Suceava si Direcţia de Informaţii si Protecţie Internă – Biroul Zonal de Supraveghere Operativa si Investigaţii Suceava, mai precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de