Marian Ionescu s-a inscris oficial in cursa pentru un nou mandat de primar


Intră acum și în grupul de

Degajat si cu siguranta celui care se afla in cea de-a treia campanie electorala, Marian Ionescu a inaintat presedintelui BEM documentatia necesara pentru inscrierea candidaturii.

„Este un eveniment important in viata mea chiar daca sint la a treia candidatura. Prin tot ceea ce am facut in ultimii patru ani, impreuna cu echipa de consilieri, am dat dovada si am demonstrat ca pot face ceva pentru comunitate, iar in urmatorii patru ani, cu echipa noua de consilieri voi face o echipa pentru campanie si pentru administrarea mai buna a orasului”, a spus Ionescu.

Lista PSD pentru Consiliul Local va fi depusa vineri, deoarece inca nu a fost stabilit ocupantul locului 12. Acea pozitie ii fusese rezervata liderului unui sindicat din invatamint, respectiv profesorului Constantin Cernica, care nu este membru PSD si nu a vrut sa se inscrie in partid, dar nici nu a fost lasat de sindicat sa candideze pentru locale. PSD considera minim 12 locuri ca eligibile, iar primii 11 sunt Marian Ionescu, dr Gabriela Creteanu, consilierul Cornel Casu, viceprimarul Simion Botezatu, consilierul Nicolae Bosancu, omul de afaceri Jeni Mandachi, inspectorul scolar general adjunct Virginel Iordache, consilierul Vasile Iosub, juristul Camerei de Comert Ovidiu Dontu, studenta Daniela Pacuraru si consilierul Lorand Ercse.


Intră acum și în grupul de