Nastase-Lucrarile pentru autostrada Brasov-Bors vor incepe in iunie


Intră acum și în grupul de

”Sigur, paradoxul face ca acest drum sa fie construit impreuna cu americanii, dar viata intotdeauna este complicata si, uneori, plina de aceste paradoxuri”, a spus Nastase .
El a precizat ca lucrarile vor incepe, efectiv peste aproximativ o luna, in iunie, si vor continua intr-un ritm extrem de sustinut.
Nastase a mai anuntat ca ministrul finantelor, Mihai Tanasescu a semnat si prima scrisoare de garantie pentru primele sume necesare acestei lucrari, 33 de milioane de dolari care reprezinta prima parte din suma de 150 de milioane, bani care vor fi utilizati in acest an pentru constructie.
”Suntem constienti de faptul ca ritmul constructiei va depinde de ritmul de finantare. Ceea ce este important pentru noi este ca lucrarea sa fie rapida, sa fie realizata in conditii de buna calitate, sa fie realizata la parametri de cost cat mai coborati, sigur, mentinand calitatea si performanta lucrarii si, de asemenea, este foarte important ca lucrarile sa se realizeze cu subcontractori din Romania, in asa fel incat banii pe care noi ii dam sa ajunga, de fapt, inapoi in tara la constructorii romani”, a spus premierul.


Intră acum și în grupul de