Vezi aici ce licee din Suceava nu vor avea invitati speciali la Balul Bobocilor 2013!


Intră acum și în grupul de

bal arte 2

Balurile Bobocilor 2013 organizate de liceele sucevene continuă şi în această săptămână, unele instituţii de învăţământ decizând ca spectacolele să fie realizate exclusiv de elevi, fără a avea ca invitaţi speciali artişti sau trupe care evoluează pe scenele naţionale sau internaţionale.

Printre liceele care se află în această situaţie se numără Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava, Liceul cu Program Sportiv Suceava şi Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava.

Potrivit organizatorilor, Balul Bobocilor la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” va avea loc miercuri, 30 octombrie 2013, de la ora 18.00, în sala mare a Casei de Cultură Suceava. Spectacolul se va desfăşura după tema „Cu mască, fără mască” şi va angrena în lupta pentru titlul de Miss şi Mister Boboc 2013, un număr de 6 perechi de elevi de clasa a IX-a.

Tot miercuri, 30 octombrie, de la ora 18.00, în clubul sucevean Next Level se va desfăşura Balul Bobocilor organizat de elevii Liceului cu Program Sportiv Suceava. În concurs vor evolua 7 perechi de boboci. „Balul din acest an nu are o temă anume”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, cons. ed. Alina Dobroghi, în calitate de organizator.

Aşa cum ne-au obişnuit, reprezentanţii Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava vor miza şi în acest an pe talentul elevilor pregătiţi în cadrul reputatei instituţii de învăţământ. „Nu avem invitaţi speciali. Pe scenă vor urca artiştii noştri. În spectacol vor fi prezente 9 perechi de boboci. Tema balului se intitulează << Întâlnire la muzeu >> ”, a declarat prof. Adriana Pintilie, în calitate de organizator. Balul Bobocilor 2013, al Colegiului de Artă va avea loc joi, 31 octombrie 2013, de la ora 18.30.


Intră acum și în grupul de