Antonela Laibiuc si Ilie Tihulca, Miss si Mister Boboc 2013, la Colegiul de Arta “Ciprian Porumbescu” Suceava


Intră acum și în grupul de

PA311425Aşa cum ne-au obişnuit, şi în acest an, reprezentanţii Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava au organizat un spectacol reuşit cu ocazia Balului Bobocilor, valorificând la maxim talentul elevilor.

Deşi tema balului „Întânire la muzeu” se anunţa promiţătoare, aceasta a fost reprezentată doar cu ajutorul decorului şi în deschiderea evenimentului, atunci când cei patru prezentatori şi-au făcut o altfel de intrare în scenă, aceştia imaginându-se în incinta unui muzeu.

Exceptând maniera în care a fost prezentat spectacolul şi gafele prezentatorilor, Balul Bobocilor 2013, la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” a fost unul calitativ, graţie momentelor artistice interpretate de talentaţii elevi de liceu. Aceştia au îmbinat arta teatrală cu dansul şi moda, interpretând deopotrivă vocal şi instrumental, piese alese din repertoriul muzicii moderne şi populare.

Pe scenă au evoluat componenţii din cvartetul şcolii, trupe de dans modern, interpreţi de muzică uşoară şi populară, trupa FEVER’s, dar şi elevi care au pus în scenă cele mai savuroase momente prin intermediul scenetelor şi a parodiilor.

Unul dintre cele mai emoţionante momente a fost prestaţia elevului Alexandru Cozaciuc, tânărul care deşi nu poate vedea, cântă dumnezeieşte la instrumente de suflat precum: cimpoi, tilincă, caval, ocarină, nai, fluier ş.a.

Şi în acest an, pe scena balului de la Arte au defilat unii dintre cei mai frumoşi boboci,
care au trecut exemplar de proba prezentării ţinutelor de zi şi de seară, de proba dansului (vals şi latino), dar şi de proba care le-a testat isteţimea, perspicacitatea şi spontaneitatea, proba de aptitudini. Aici, concurenţii din clasele a IX-a au arătat că ştiu să facă declaraţii haioase de dragoste, că au o dicţie bună şi că deţin un simţ al umorului foarte bine dezvoltat.

De departe, cel mai aşteptat moment al serii a fost desemnarea câştigătorilor, după cum urmează: Locul III – Alexandru Andronic şi Rebeca Ieremie, Locul II – Eduard Oanea şi Georgiana Bumbu.

Titlul de Miss şi Mister Boboc 2013, la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava a fost obţinut de concurenţii Antonela Laibiuc şi Ilie Tihulcă.

PA311424


Intră acum și în grupul de