Bosancean batut cu ciocanul de un consatean


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna suceveană Bosanci este cercetat penal după ce a lovit cu ciocanul un consătean şi i-a distrus maşina. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Postul de poliţie Bosanci a fost sesizat duminică, la ora 14.47, prin „S.N.U.A.U. 112” de I.Elena, din localitate, cu privire la faptul că soțul ei, I.Niculai, de 62 ani, localnic, a fost agresat de un cetățean care i-a distrus şi elemente de caroserie la autoturism.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 14.35 la locuința lui I.Niculai s-a deplasat O.Constantin, de 46 ani, din aceeaşi localitate, care avea un ciocan asupra sa, iar pe fondul unui conflict mai vechi acesta a spart geamurile autoturismului care se afla parcat în fața porții acestuia. De asemeni, l-a lovit cu ciocanul și  pe I.Niculai în zona feței și a brațelor, după care a plecat.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță care  l-a transportat pe I.Niculai la spital pentru îngrijiri de specialitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de O.Constantin sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere, loviri sau alte violențe și ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, mai precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de