Falticenenii, invitati sa participe la depunerea juramantului militar de catre elevii anului I ai Scolii Militare de Subofiteri de Jandarmi


Intră acum și în grupul de

jandarmi juramant

Primăria municipiului Fălticeni invită fălticenenii să participe, vineri, 8 noiembrie 2013, la un eveniment public aparte în viaţa comunităţii. Potrivit primarului Cătălin Coman, este vorba despre ceremonia depunerii jurământului militar de către elevii anului I ai Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni, ceremonie care va avea loc pe platoul din faţa Primăriei Fălticeni,începând cu ora 11.00.

„Este un moment important în viaţa elevilor jandarmi, dar şi pentru municipiul Fălticeni. Personal, remarc deschiderea pe care conducerea Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi o are faţă  de comunitatea în care îşi desfăşoară activitatea. Este al doilea eveniment public pe care îl găzduim şi la care pot participa toţi fălticenenii. Este o dovadă de încredere şi de respect pe care la rândul nostru o arătăm faţă de Jandarmeria Română, o  instituţie fundamentală a statului român. Va fi cu siguranţă un eveniment inedit pentru că nu avem întotdeauna ocazia să vedem pe viu astfel de evenimente”, a declarat primarul Gheorghe Cătălin Coman.


Intră acum și în grupul de