Aduceau substante psihoactive de la Cluj si le vindeau consumatorilor din Suceava si imprejurimi


Intră acum și în grupul de

Patru percheziţii domiciliare au fost efectuate, joi, pe raza municipiilor Suceava şi Cluj-Napoca de Poliţişti din cadrul BCCO Suceava, sub conducerea şi coordonarea unui procuror DIICOT Suceava şi cu sprijinul poliţiştilor BCCO Cluj-Napoca şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Suceava, fiind puse în executare patru mandate de aducere.

Potrivit unui comunicat al BCCO Suceava, în urma acestor percheziţii au fost ridicate 550 de pliculeţe şi două pungi conţinând substanţe ce prezintă suspiciuni a avea efecte psihoactive.

Sursa citată precizează că procurorii Serviciului Teritorial Suceava al DIICOT şi poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul BCCO Suceava, au cercetat în perioada aprilie-noiembrie activitatea unor tineri de pe raza municipiului Suceava ce se aprovizionau cu substanţe psihoactive de la persoane suspecte din Cluj-Napoca pe care le valorificau ulterior consumatorilor din Suceava şi împrejurimi.

Astfel două persoane din comuna suceveană Dărmăneşti s-au aprovizionat cu substanţe ce aveau efect psihoactiv de la o persoană din Cluj-Napoca, substanţe ce erau ambalate în pliculeţe de aproximativ 0,25 grame şi vândute cu 25 lei pliculeţul.

Aceştia sunt cercetaţi pentru asociere pentru săvârşirea de infracţiuni ”efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive”.

 Sursa citată menţionează că pe parcursul cercetărilor, poliţiştii antidrog  cu sprijinul unor poliţişti din cadrul BCCO. Cluj-Napoca, Poliţiei oraşului Beclean din judeţul Bistriţa-Năsăud, Poliţiei Vatra Dornei şi Poliţiei Suceava au efectuat „capturi legendate” în urma cărora au fost confiscate 745 pliculeţe conţinând  produse cu efect psihoactiv.


Intră acum și în grupul de