DIANA ZALISCHI si DANIEL LEIZERIUC, Miss si Mister Boboc 2013, la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara Suceava


Intră acum și în grupul de

PB071963Explozie de energie, culoare şi divertisment, joi seară, pe scena Casei de Cultură din Suceava, acolo unde începând cu ora 18.00 s-a desfăşurat Balul Bobocilor 2013, organizat de elevii Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară Suceava.

Evenimentul, cu tema „Amintiri din banca mea”, a abordat frumuseţea anilor de liceu şi a adus în faţa publicului momente vesele specifice adolscenţilor din tinerele generaţii. Inedit a fost şi momentul în care pe scenă şi-au făcut apariţia cei 22 de boboci (11 perechi), elevi din clasele a IX-a, care au însufleţit spectacolul prin ţinutele tinereşti, colorate, prin comportamentul spontan, deloc regizat, şi prin coregrafia deosebită pe care au prezentat-o, cu talent, în paşi de vals, reggae, merengue şi rock’n roll.

Şi pentru că frumuseţea nu a reprezentat singurul atu al concurenţilor, aceştia au demonstrat că pot fi şi spontani, inventivi, la proba de creativitate, acolo unde fiecare în parte a trebuit să îi facă partenerului o declaraţie de dragoste, folosind trei cuvinte pregătite de organizatori. La acest capitol, fetele au fost cele care au impresionant audienţa prin vorbele dulci adresate partenerilor. Nici băieţii nu s-au lăsat mai prejos, şi le-au oferit fetelor trandafiri roşii şi roz.

Elevii de la Colegiul Alimentar au arătat şi la ediţia din acest an a Balului că ştiu să monteze cele mai amuzante parodii, parodia „Amintiri din Epoca de Piatră” fiind piesa de rezistenţă a spectacolului. Nu au lipsit momentele de interpretare vocală (muzică uşoară şi populară), dans modern şi beatbox.

Invitatul special al seii a fost artistul Alex Mica, care a cântat în premieră pe scena unui Bal al Bobocilor, făcând senzaţie în rândul liceenilor cu piese precum „Dalinda” sau „Dora Dora”.

Cel mai aşteptat moment al serii, premierea bobocilor, a anunţat următorii câştigători: Locul III – Ionuţ Luncariu şi Lavinia Grigoriu, Locul II – Cătălin Polocoşer şi Mihaela Teodorovici.

Miss şi Mister Boboc 2013, la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava a fost obţinut de DIANA ZALISCHI şi DANIEL LEIZERIUC.


Intră acum și în grupul de